سامانه آموزش آنلاین

شیوه‌نامه‌ی برگزاری امتحانات پایان ترم سال تحصیلی 1401-1400
معاونت آموزش ـ مدیریت آموزش الکترونیکی

تذکرات مربوط به تمامی رشته‌ها در مقاطع ارشد و کارشناسی
  • با توجه به شرایط ناشی از شیوع بیماری کووید19، ارزشیابی و امتحانات پایانی نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد غیرحضوری مبتنی بر دستوالعمل اجرایی ذیل است.
  • امتحانات پایانی ترم 992 به صورت متمرکز و غیرحضوری در قالب آزمون الکترونیکی برگزار خواهد شد.
  • هر دانشجو صرفا می‌تواند در آزمونی شرکت نماید که قبلا انتخاب واحد نموده و در کارت آزمون وی ثبت شده باشد.
  • شرکت در آزمون بدون تسویه حساب شهریه امکان پذیر نخواهد بود، از این رو دانشجویان مؤظف هستند قبل از شروع ارزشیابی نیمسال تحصیلی جاری، نسبت به پرداخت کامل شهریه و اخذ تایید نهایی انتخاب واحد خود اقدام نمایند.
  • عدم شرکت دانشجو در آزمون پایان ترم در تاریخ و ساعت اعلام شده، به منزله غیبت در جلسه امتحان بوده و امتحان مجدد برای غایبین برگزار نخواهد شد.
  • در صورت ثبت غیبت کلاسی توسط استاد به دلیل غیبت بیش از حد مجاز در کارت آزمون و یا کارنامه ترمی، امکان تغییر آن جهت شرکت در آزمون و ثبت نمره وجود ندارد.
  • آزمون به صورت الکترونیکی، چهار گزینه ای و تصادفی خواهد بود، بنابراین امکان مشاهده همه سوالات به صورت همزمان وجود نداشته و احتمال وجود سؤالات مشابه بسیار اندک است.
  • تذکر بسیار مهم: هر دانشجو برای پاسخگویی به هر آزمون در بازه زمانی ساعت 9 الی 13 فرصت دارد که وارد سامانه آموزش مجازی شود و سپس آزمون مورد نظر را براساس تاریخ اعلام شده انتخاب نماید و از زمان شروع، در مدت زمان مشخص شده برای هر مقطع تحصیلی باید به کلیه سوال ها پاسخ دهد.
  • هر دانشجو می بایست در زمان و تاریخ مشخص شده با نام کاربری خاص خود وارد سامانه شود و تنها یکبار امکان ثبت آزمون را خواهد داشت.
  • با توجه به اینکه آزمون فقط یکبار انجام خواهد شد لطفا قبل از شروع، مقدمات شرکت در آزمون آنلاین از جمله اینترنت پرسرعت و سیستم رایانه مناسب را فراهم نمایید. همچنین از شارژ بودن باطری لپ تاپ اطمینان حاصل کنید تا حین انجام آزمون با مشکل مواجه نشوید.
  • چنانچه در آزمون با مشکل روبرو شدید اگر پس از رفع مشکل هنوز از زمان مجاز پاسخگویی شما دقایقی باقی مانده؛ می توانید به آزمون بازگشته و ادامه دهید.
  • جهت شرکت در آزمون ترجیحا از گوشی موبایل یا تبلت استفاده نکنید.
  • فیلم آموزشی نحوه شرکت در آزمون متعاقبا ارسال و زمان برگزاری مانور امتحان اعلام خواهد شد.
  • در صورت بروز مشکل فنی با داخلی 336 و 339 تماس بگیرید.
نکات مهم مختص دانشجویان مقطع ارشد
  • آزمون ها مطابق با جدول زمان بندی و تقویم آموزشی از تاریخ 12/04/1400 لغایت 17/04/1400 برگزار می‌گردد.
  • آزمون پایان ترم (برای دروسی که در طول ترم کلاس آنلاین داشته‌اند) به صورت چهار‌گزینه‌ای در 24 سوال از 12 نمره با مدت زمان 36 دقیقه خواهد بود.
  • هشت (8) نمره باقیمانده با توجه به فعالیت‌های کلاسی هر دانشجو توسط استاد مربوط به هر درس ثبت خواهد شد.
  • نمرات دروس خودخوان مقطع کارشناسی ارشد از 20 نمره و در 30 سوال و زمان پاسخگویی 45 دقیقه ای در همان بازه زمانی اعلام شده خواهد بود.
  • تذکر: سوالات دروس خودخوان از تمامی جزوات بارگذاری شده طرح خواهند شد.
نکات مهم مختص دانشجویان کارشناسی
  • آزمون ها مطابق با جدول زمان بندی و تقویم آموزشی از تاریخ 19/04/1400 لغایت 24/04/1400 برگزار می گردد.
  • امتحان دانشجویان مقطع کارشناسی برای تمامی دروس در 30 سوال از 20 نمره با مدت زمان 45 دقیقه است.
  • یادآوری: سوالات دروس خودخوان از تمامی جزوات بارگذاری شده طرح خواهند شد .